DSC_0814

Om butiken

Ellios Hund & Katt - Butiken med det personliga mötet i fokus!

Hos oss hittar du handplockade produkter som inte finns överallt. Vi letar ständigt efter nya roliga, funktionella och snygga produkter. Vi håller extra utkik efter produkter som är så rena som möjligt, utan konstiga färgämnen och andra onödiga tillsatser. Helst ser vi att produkterna tillverkas inom EU.

Vi har funnits sedan 1994 och har lång erfarenhet av branchen.

Ta gärna med dig din hund så provar vi ut rätt saker direkt!

Vill du handla i Webbshopen och har funderingar kring storlek eller annat - hör gärna av dig per mail eller telefon.

info@ellios.se - 08-738 00 52

Vi som jobbar på ellios

Cattis

har arbetat på Ellios i sexton år och älskar att hjälpa våra kunder ute i butiken. Hon har stora kunskaper både om hund och om butikens rika sortiment.  Med svar på det mesta kan hon garanterat hjälpa dig med det du behöver och söker! Cattis har en golden retriever som heter Loppan som också hänger med vissa helger och eftermiddagar!

Madde

äger och driver Ellios Hund & Katt alltsedan 1994 då butiken startade. Med god kännedom om hund och katt och ett särskilt öga för snygga och funktionella produktdetaljer har Madde genom åren byggt upp en unik butik där våra kunder alltid får personlig service i ett brett och noggrant utvalt utbud. Madde tar ansvar överallt i butiken, bland kunder, vid inköp och orderhantering, på lagret, och förstås på webben. Madde har en jaktlabrador som heter Tillie och en griffon som heter Ture, som även de jobbar i butiken ibland!

Klara

arbetar ute i butiken, på lagret och med webben, och har även hand om (och syns i!) våra sociala kanaler. Klara fotar, filmar och skriver inlägg, ofta med våra egna hundar som modeller. Missa inte detta!  Klaras cockerspaniel Kipper gillar också Ellios men är för det mesta hemma med husse.

Yvonne

har en lång och gedigen erfarenhet av branschen som går ända tillbaka till 70-talet. För ett tag sedan gick hon i pension, men Yvonne var inte redo att sluta jobba med sina favoriter! Så nu har vi henne här på Ellios vilket vi är mycket glada över. Yvonne kan svara på det mesta och förgyller butiken med sitt glada humör. Storpudeln Patsy är hennes stående sällskap, en distingerad dam som gärna spatserar runt med sin matte i skog och mark när hon inte hänger på Ellios.

1V6A8813-2
1V6A8960
1V6A8941
1V6A8961
271D3FF7-B900-4517-B320-B7B1FEBE68FE
5

Öppettider:

Mån-Fre 10-18

Lör 10-16

Sön 12-16

1
97fe2aca-8a02-410e-a24d-899fe74bbd98