Kattfoder

Här kan du se de olika kattfoder vi säljer i butiken. Klicka på bilderna så kommer du till respektive foders hemsida där du kan läsa mer om det foder du är intresserad av.

Vi följer det rekommenderade priset på alla foder som har ett sådant.

Acana

Acana är ett biologiskt korrekt kattfoder från färska regionala ingredienser. Acana är utvecklat för att ge din katt näring så som naturen har tänkt sig.

Acanas kattfoder är helt spannmålsfria.

Brit Care

Brit Care är ett mycket bra kattfoder till ett bra pris. Innehåller mycket kött, även helt spannmålsfria varianter finns. 

Eukanuba

Kattfoder med hög andel kött, mycket hög smaklighet.

Hill´s Science Plan

Torrfoder för din katts alla livstadier, kattunge, vuxen och senior.

Orijen

Biologiskt korrekt kattfoder - att återspegla den färskhet och variation på köttet som katter av naturen är utvecklade för att äta.

80% färskt kött, fågel och fisk. Färskt betyder att det aldrig har frysts, upphettats eller utsatts för konserveringsmedel.

Begränsat med kolhydrater, ungefär hälften av vad vanligt kattfoder innehåller. De kolhydrater som finns är lågglykemiska som tex kikärtor och linser. Orijen är fritt från spannmål.

Royal Canin

Royal Canin har ett brett sortiment av kattfoder för olika behov.

Taste of the Wild

Spannmålsfritt kattfoder för kräsna katter.

Kattsand

Ever Clean Kattsand

Finkornig kattsand som klumpar snabbt och i små klumpar. Väldigt dryg. Finns i flera olika varianter med eller utan doft.

 

Pee Wee

Ecovänligt pellets. Används tillsammans med någon av Pee Wee´s tvådelade lådor. Pelletsen smulas sönder vid kontakt med urin och hamnar i den undre delen av lådan som du sedan tömmer vid behov.